Vårt företag

Mariannes Farm AB är ett familjeföretag, grundat 1927, som odlar, förädlar, packar och levererar morötter och andra rotfrukter / grönsaker till detaljhandeln, restaurang- och storhushållsbranschen samt livsmedelsindustrin i Norden. 

Mariannes Farm är en av Sveriges största morotsproducenter och bedriver sin verksamhet från en modern livsmedelsfabrik i Strövelstorp, strax norr om Helsingborg. Utöver klassiskt packade rotsaksprodukter bedrivs en framgångsrik produktutveckling där den så kallade babymorotslinjen är helt unik i Sverige. Denna linje har inneburit att skalade produkter nått stora framgångar. Företaget har erhållit flertalet priser för sina produktutvecklingsframgångar inom livsmedelsindustrin.

Företaget drivs av Marianne Härning-Nilsson, som brinner för en ökad konsumtion av morötter och har ambitionen att företaget ska vara det mest innovativa och trovärdiga specialistföretaget när det gäller färska morötter. Mariannes Farm blev medlem i SydGrönt Ekonomisk Förening år 2009. Mariannes Farm har förtroendet att producera morotsprodukter till kända varumärken som McDonald’s, IC, Dole och Garant. Våra produkter finns också på Lidl och bland kunderna finns också Everfresh Group, Ewerman, Menigo och Axfood.

Företaget ligger i skärningspunkten mellan två järnvägsleder och två europavägar (E4 och E6), i ett handelscenter med omfattande import och export och med en av Sveriges största containerhamnar inom 15 minuteras väg.

Vår affärsidé
Mariannes Farm skall lönsamt producera och sälja färska och tidsenliga rotsaker med hög kvalitet till detaljhandel, restaurang/storhushåll och livsmedelsindustri i Norden.

Vår styrelse

Marianne Härning-Nilsson,
Styrelsens ordförande, VD

Roger Johannesson,        
Styrelseledamot

Mårten Härning-Nilsson,
Styrelseledamot

Marie Niklasson,                       
Styrelsens sekreterare

Våra revisorer:
Willard Möller, Auktoriserad revisor
Anders Johansson, Auktoriserad revisor
Mazars SET Revisionsbyrå AB Helsingborg